BEL 072-2200167

Bouwkundige keuringen

  • Share:

​Gaat u een woning kopen? Dan wilt u zekerheid over de bouwkundige staat. Zonder verborgen gebreken en dus geen extra kosten na de aankoop. Provis is gespecialiseerd in het beoordelen van de bouwkundige staat van de woning.

Bij een aankoopkeuring met NHG, wordt een kostenindicatie gegeven voor het herstel van de gebreken op korte en lange termijn. U weet als koper dus precies waar u aan toe bent.

Provis biedt u middel het bouwkundig consult een zeer betaalbare oplossing om bouwkundige kennis in te huren voor deskundig advies en beoordeling van uiteenlopende bouwkundige problemen.

Wij begeleiden u bij de oplevering van uw nieuwbouwwoning. Met onze duidelijke en uitgebreide rapportage over eventueel geconstateerde gebreken. De aannemer heeft hierna de gelegenheid om de gebreken te herstellen.

Wordt er binnenkort in uw nabije omgeving bouwwerkzaamheden opgestart? Om discussie achteraf te voorkomen over de eventuele aangebrachte schade en de grote hiervan is het zinvol om voor de bouwwerkzaamheden een nulmeting uit te laten voeren.

De MJOP is een instrument waarmee over de technische levensduur van uw vastgoed inzichtelijk wordt gemaakt hoeveel geld er nodig is voor onderhoud aan uw vastgoed. Zo blijft de waarde ervan in stand en kunnen er (gepland) onderhoud en verbeteringen worden uitgevoerd over die termijn.

Heeft u lekkage aan het dak, verzakt de vloer of is de vloer aangetast, ontstaan er scheuren in de gevels etc. Grijp dan tijdig in en laat de bouwdelen inspecteren.

Thermografie wordt veelvuldig toegepast bij spouwmuur- en isolatiecontrole of detectie van vochtlekkage of inwendige condensatie. Beschadigde of ontbrekende isolaties veroorzaken warmtelekken in constructies of leidingen wat tot een onnodige kostenpost kan leiden.

Tijdens de meeloopkeuring gaat onze bouwkundige samen met u de woning door en inspecteert de bouwkundige onderdelen en installaties van het pand op functionaliteit, veiligheid, afwerking en mankementen.